Šobrīd visiem produktiem ir arī 10% atlaide.
Pagatavošanas metode:izšķīdiniet sāli sagatavotā demineralizētā ūdenī. Ūdens temperatūrai jābūt aptuveni 24 °; C (75°F). Lai sāļums būtu 34 PSU (1,025 SG), izšķīdiniet aptuveni 3,95 kg (8,71 mārciņas) 100 litros (22 ASV galos) ūdens. Šķīdums enerģiski jāmaisa apmēram 15 minūtes. Pēc pilnīgas izšķīšanas un pilnīgas caurspīdīguma sāļais ūdens ir gatavs lietošanai.Uzglabājiet sāli sausā un ēnainā vietā. Izšķīdināto sāli izlietojiet 5 dienu laikā. Ūdens parametri pēc sāls izšķīdināšanas:
SG 1,025Cl - 19000 - 19500 mg/l
Na - 10500 - 10600 mg / lMg - 1320 - 1350 mg / lS - 580 - 590 mg / lCa - 410 - 430 mg / lK - 380 - 390 mg / lBr - 0,2 - 0,5 mg / lF - 1,2 - 1,3 mg / lFe - 0,08 - 0,09 mg / lSr - 7 - 9 mg / ldKH - 7,4 - 8,0pH - 7,8 - 8,2